Aanbod

Aanbod De waardevolle Vrouw

Voordat je gaat starten met een traject moet je voor ogen houden dat je niet in één keer van je problemen af bent. Je moet bereid zijn op diepere en meerdere lagen te kijken. Soms is dit best confronterend en moeilijk. Het kost best wat moeite om bepaalde zaken in je leven te accepteren en andere definitief los te laten. Misschien is het zelfs lastig te erkennen dat jij het absoluut waard bent om liefde, gezondheid en voorspoed te ontvangen, omdat je dat nooit geleerd is. Voor een échte transformatie zijn daarom meerdere sessies nodig. 

Wat kun jij verwachten in een traject?

Naast het coachen gebruik ik in ieder geval de craniosacraaltherapie, omdat ik op deze manier beter kan voelen en aanschouwen wat er precies aan de hand is. Wat de persoon in diepste essentie nodig heeft. Hoe meer inzichten er zijn over jouw repeterende gedachten, emoties en lichamelijke klachten, des te beter lukt het om ze te kunnen transformeren. Daarnaast zorgt de craniosacraaltherapie er voor dat er een diepe positieve reset komt van jouw lichaam en geest. Jouw zenuwstelsel zal erg goed op de cranio reageren, wat tot een diepe ontspanning zal leiden. Lees meer in het betreffende hoofdstuk over craniosacraaltherapie. Dan wil ik jou ondersteunen in de focus op een positieve toekomst. Door te voelen waar jouw diepste wensen en verlangens, maar ook kwaliteiten liggen. Daarbij gebruik ik meerdere methoden.

Wat kun jij als resultaat verwachten?

Wanneer jij veel zaken hebt kunnen loslaten en transformeren, sta je heel anders in het leven. Je ervaart veel meer innerlijke rust, zelfliefde en zelfrespect. Op lichamelijk gebied kan het beter stromen en overgaan tot zelfheling. Je krijgt contact met jouw kernwaarden, je kwaliteiten en talenten die aan de oppervlakte zullen komen. Je zult je krachtiger, meer geaard en zelfverzekerder gaan voelen. Ook heb je een andere kijk op het leven gekregen, en wordt jouw interesse misschien gewekt in een nieuwe richting. Zij het een hobby, vrijwilligerswerk, een nieuwe studie, of je wilt iets voor jezelf beginnen. Het leven lacht je toe.

Je gaat jezelf WAARDEVOL voelen.

Familieopstellingen

Ik maak zeker één keer gebruik van een familie of systeemopstelling middels briefjes. Dit doe ik 1 op 1, alleen m.b.v. de cliënt. Wanneer de briefjes met de betreffende personen of issues zijn neergelegd ontstaat er een energetisch veld. Door er op te gaan staan wordt de dynamiek heel duidelijk zichtbaar tussen de betreffende personen of issues. Soms heb je onbewust de rol overgenomen van een ouder naar je moeder of vader toe. Soms is er geen contact met de andere gezinsleden. Soms had een verre voorouder van je bepaalde geheimen wat de stroom in je familielijn erg blokkeerde. Als je in een (familie)systeem weer op jouw eigen plek kan gaan staan en de liefdesstroom kunt onvangen van de generaties voor jou, kan het leven jou ook beter ondersteunen en stroomt het makkelijker in je leven. 

Wat voor mogelijkheden zijn er?

Eén enkele losse sessie van een uur kost €85. Een uitgebreidere sessie van anderhalf uur tot maximaal 2 uren kost €100. Dan heb je de keuze uit 2 verschillende mini retraite dagen en een traject van 5 maanden.

De dag van zelfbevrijding

Aanbod De waardevolle Vrouw

Op deze mini retraite dag: ‘De dag van zelfbevrijding’ sta jij de hele dag volledig in de picture. Het draait alleen om jou. Jouw meest dringende thema’s komen aan de orde. Je krijgt een uitvoerig coaching gesprek. Daarna in ieder geval een craniosacraaltherapiebehandeling én een familie- of systeemopstelling. Soms doe ik er ook een kaartlegging bij. Oud zeer en zaken die je echt wilt laten gaan, ga je loslaten via een verbrandingsritueel. Positieve zaken en diepe wensen voor je toekomst ga je via een bekrachtigingsritueel verankeren. Aan het eind van de dag voel je je een ander mens, en je hebt een duidelijker zicht op jouw diepe wensen en mogelijkheden voor de toekomst.

Kosten: € 212

Duur: 10.00 uur tot ca. 16.00 uur. 

Inclusief koffie, thee en een gezonde lunch.

 

De dag van zelfinzicht

Aanbod De waardevolle Vrouw

‘De dag van zelfinzicht’ is ook een mini-retraite dag. Je gaat echter op een andere manier de verdieping in. Ook op deze dag kun je een uitvoerig coaching gesprek verwachten. Daarnaast krijg je een energetische behandeling in de vorm van een craniosacraaltherapiebehandeling. Wat deze dag onderscheidt is een uitvoerige uitleg van je human design chart, je nine star ki profiel en kaartleggingen. Overige persoonlijke wensen zijn bespreekbaar. Het gaat er ook nu om dat jij eens helemaal uit de dagelijkse sleur komt, en gedurende de hele dag veel nieuwe inzichten krijgt over wie jij bent en wat er allemaal in je sluimert aan talenten.

Kosten: € 212

Duur: 10.00 uur tot ca. 16.00 uur.

Inclusief koffie, thee en een gezonde lunch.

Het pad van zelfliefde

Aanbod De waardevolle Vrouw

In dit traject ga je de verdieping in. Je kiest er heel bewust voor om allerlei negatieve zaken, blokkades, onverwerkte emoties en onjuiste overtuigingen over jezelf te transformeren en los te laten. Uit liefde voor jezelf. Je gaat je realiseren dat je in feite helemaal oké bent en dat je niet afhankelijk bent van iemand anders mening over jou. Je leert te vertrouwen op jezelf, op je intuïtie, op het universum en wordt daardoor een stuk zelfverzekerder. Je stelt jezelf open voor overvloed, geluk en liefde. Je leert je eigen toekomst te creëren, door aandacht te schenken aan je diepe verlangens.

Kosten: € 585

Traject: 5 maanden, waarin je 6 sessies krijgt van anderhalf uur. Als extra krijg je inzicht in jouw human design, met de daarbij behorende zielsmissie. Er is ten allen tijde emailcontact mogelijk.