Aanbod

Aanbod De waardevolle Vrouw

Onverwerkte emoties, hardnekkige overtuigingen en lichamelijke klachten kunnen zich blijven aandienen. Je komt er niet in één keer vanaf. Je moet bereid zijn op diepere en meerdere lagen zaken los te laten en ten diepste erkennen dat jij het waard bent om liefde, gezondheid en voorspoed te ontvangen. En dat je in je wezenlijke kern in feite liefde én heel bent. Voor een transformatie zijn vaak meerdere sessies nodig. Vandaar onderstaande mogelijkheden.

Wat kun jij verwachten in een traject?

We gaan op zoek naar de oorzaken achter jouw onverwerkte emoties en overtuigingen over jezelf. Heel vaak liggen die in de jeugd, maar ze kunnen ook ergens anders vandaan komen. Middels gesprekken komt er al heel veel duidelijkheid. Ik gebruik de craniosacraaltherapie, omdat ik op deze manier nog beter kan voelen en aanschouwen wat er precies aan de hand is, en wat het lichaam en het wezen van de persoon in diepste essentie nodig heeft. Hoe meer inzichten er zijn over jouw repeterende gedachten, emoties en lichamelijke klachten, des te beter lukt het om ze te kunnen transformeren. Dan wil ik jou ondersteunen in de focus op een nieuwe positieve toekomst. Door te voelen waar jouw diepste wensen en verlangens liggen. Daarbij gebruik ik o.a. meditaties en visualisaties.

Wat kun je als resultaat verwachten?

Wanneer jij veel onverwerkte emoties en verkeerde overtuigingen over jezelf hebt kunnen loslaten, sta je heel anders in het leven. Je ervaart veel meer innerlijke rust, zelfliefde en zelfrespect. Op lichamelijk gebied kan het beter stromen, en kan het lichaam zichzelf weer beter helen. Je krijgt contact met jouw kernwaarden, je kwaliteiten en talenten die aan de oppervlakte zullen komen. Je zult je krachtiger, meer geaard en zelfverzekerder gaan voelen. Ook heb je een andere kijk op het leven gekregen, en wordt jouw interesse misschien gewekt in een nieuwe richting. Zij het een hobby, vrijwilligerswerk, een nieuwe studie, of je wilt iets voor jezelf beginnen. Het leven lacht je toe. Ineens lijken er allerlei interessante mensen op je pad te komen. Zo binnen, zo buiten.

Je gaat jezelf WAARDEVOL voelen.

Familieopstellingen

Ik maak zeker één keer gebruik van een familie of systeemopstelling middels briefjes. Dit doe ik 1 op 1, alleen m.b.v. de cliënt. Wanneer de briefjes met de betreffende personen of issues zijn neergelegd ontstaat er een energetisch veld. Door er op te gaan staan wordt de dynamiek heel duidelijk zichtbaar tussen de betreffende personen of issues. Soms heb je  onbewust de rol overgenomen van een ouder naar je moeder of vader toe. Soms is er geen contact met de andere gezinsleden. Soms had een verre voorouder van je bepaalde geheimen wat de stroom in je familielijn erg blokkeerde. Als je in een (familie)systeem weer op jouw eigen plek kan gaan staan en de liefde kan doorgeven aan de volgende generaties, kan het leven jou ook beter ondersteunen en stroomt het makkelijker in je leven. 

Wat voor mogelijkheden zijn er?

Eén enkele losse sessie van anderhalf uur kost €100. Daarnaast heb je de keuze uit een mini retraite dag en onderstaand traject.

De dag van zelfbevrijding

Aanbod De waardevolle Vrouw

Op deze mini retraite dag: ‘De dag van zelfbevrijding’ sta jij de hele dag volledig in de picture. Het draait alleen om jou. Jouw meest dringende thema’s komen aan de orde. Je krijgt een uitvoerig coaching gesprek. Daarna in ieder geval een craniosacraaltherapiebehandeling en een familie- of systeemopstelling. Oud zeer en zaken die je echt wilt laten gaan, ga je loslaten via een verbrandingsritueel. Positieve zaken en diepe wensen voor je toekomst ga je via een bekrachtigingsritueel verankeren. Aan het eind van de dag voel je je een ander mens, en je hebt een duidelijker zicht op jouw diepe wensen en mogelijkheden voor de toekomst.

Kosten: €195

Duur: 10.00 uur tot ca. 16.00 uur. 

Inclusief koffie, thee en de lunch.

 

De dag van verbinding

Aanbod De waardevolle Vrouw

‘De dag van verbinding’ is een mini-retraite dag voor een groep vrouwen. Dit kunnen vriendinnen zijn, collega’s, zussen, nichtjes, buurvrouwen. Maakt niet uit, als je maar een goede klik hebt met elkaar. De maximale grootte van de groep is 6 vrouwen, minimaal is 3 vrouwen. Het gaat deze dag om verbinding, om koesteren, om plezier, misschien ook een beetje verdieping. Vooral even uitbreken uit de sleur. Jezelf iets goeds gunnen, jezelf weer even opladen op een bijzondere manier. Laat je verrassen.

Kosten: €145 p.p.

Duur: 10.00 uur tot ca. 16.00 uur.

Inclusief koffie, thee en de lunch.

Het pad van zelfliefde

Aanbod De waardevolle Vrouw

In dit traject ga je de verdieping in. Je kiest er heel bewust voor om allerlei negatieve zaken, blokkades, onverwerkte emoties en onjuiste overtuigingen over jezelf te transformeren en los te laten. Uit liefde voor jezelf. Omdat je merkt dat je het niet meer nodig hebt. Je gaat je realiseren dat je in feite al heel bent en dat je gedachtekracht heel sterk is. Je leert te vertrouwen op jezelf, op je intuïtie, op het universum. Je stelt jezelf open voor overvloed, geluk en liefde, en staat toe dat alle goeds gewoon in je realiteit mag komen. Je leert je eigen toekomst te creëren, door aandacht te schenken aan je diepe verlangens.

Kosten: €585

Traject: 5 maanden, waarin je 6 sessies krijgt van anderhalf uur. Als extra’s gratis 2 begeleide meditaties en een afrondingsgesprek. Er is ten allen tijde emailcontact mogelijk.