Aanbod

'Het pad naar de Zelfliefde'

Ondanks dat je in je leven best wel wat hebt gedaan aan persoonlijke ontwikkeling, blijven bepaalde emoties en lastige overtuigingen over jezelf zich maar aandienen. Ze lijken je te blokkeren in je verdere groei, maar ook loop je in je alledaagse leven vaak tegen situaties aan, waarin oude pijn wordt geactiveerd. Oude angsten, verdriet of boosheid komen dan ineens weer naar boven. Je hebt misschien ook lichamelijke of geestelijke klachten, waardoor je je beperkt voelt in je doen en laten. 

Wat kun jij verwachten in dit traject?

We gaan op zoek naar de diepe oorzaak achter jouw onverwerkte emoties en overtuigingen over jezelf. Heel vaak ligt dat in de jeugd, maar het kan ook andere oorzaken hebben. Middels gesprekken komt er al heel veel duidelijkheid.
Ook zet ik de craniosacraaltherapie in, omdat ik op deze manier beter kan voelen en aanschouwen op een diepere laag wat er precies aan de hand is, en wat het lichaam en het wezen van de persoon in diepste essentie nodig heeft. Het is belangrijk voor jou te beseffen waar jouw repeterende gedachten en emoties vandaan komen, om ze te kunnen transformeren. Daar hebben we een aantal sessies voor nodig. Dan wil ik jou ondersteunen in de focus op een nieuwe positieve toekomst. Door te voelen waar jouw diepste wensen en verlangens liggen.

Wat kun je als resultaat verwachten?

Wanneer jij veel onverwerkte emoties en verkeerde overtuigingen over jezelf hebt kunnen loslaten, sta je heel anders in het leven. Je krijgt contact met jouw kernwaarden, je kwaliteiten en talenten die aan de oppervlakte zullen komen. Je zult veel meer innerlijke rust gaan ervaren, zelfverzekerdheid én harmonie. Ook heb je een andere kijk op het leven gekregen, en wordt jouw interesse misschien gewekt in een bepaalde richting. Zij het een hobby, vrijwilligerswerk, een nieuwe job, of je wilt iets voor jezelf beginnen. Het leven lacht je toe. Ineens lijken er allerlei interessante mensen op je pad te komen. Zo binnen, zo buiten.

Je begint échte Zelfliefde te ervaren. En je gaat jezelf WAARDEVOL voelen.

Familieopstellingen

Ik maak zeker één keer gebruik van een familie of systeemopstelling middels briefjes. Dit doe ik 1 op 1, alleen m.b.v. de cliënt. Wanneer de briefjes met de betreffende personen of issues zijn neergelegd ontstaat er een energetisch veld. Door er op te gaan staan wordt de dynamiek heel duidelijk zichtbaar tussen de betreffende personen of issues. Soms heb je  onbewust de rol overgenomen van een ouder naar je moeder of vader toe. Soms is er geen contact met de andere gezinsleden. Soms had een verre voorouder van je bepaalde geheimen wat de stroom in je familielijn erg blokkeerde. Als je in een (familie)systeem weer op jouw eigen plek kan gaan staan en de liefde kan doorgeven aan de volgende generaties, kan het leven jou ook beter ondersteunen en stroomt het makkelijker in je leven. 

Wat kost dit traject?

De prijs bedraagt: €695.

Wat zit er in de prijs inbegrepen?

Het hele traject duurt 5 maanden en bestaat uit 6 sessies. Elke sessie bestaat zeker uit een coaching gesprek en een craniosacraaltherapie-sessie. 1 sessie zal te maken hebben met een familieopstelling of systeemopstelling. Als extra’s krijg jij gratis 2 meditaties én een afrondingsgesprek erbij.