Dankbaarheid

Dankbaarheid

Dankbaarheid De waardevolle Vrouw
Tot nu toe heb ik dit jaar een aantal lieve, interessante, warme en moedige vrouwen mogen begeleiden. Merendeels bewuste vrouwen die weten wat er om hen heen gebeurt. Die voelen, begrijpen, observeren en weten. En toch nog ergens een stukje onzekerheid of angst meedragen en daardoor even niet verder weten. Ik voel mij uitermate dankbaar dat ik deze vrouwen een stukje mag begeleiden op hun pad. Daarbij bepaalde tools of inzichten mag aanreiken. Healingen mag geven. Soms mag ik negatieve energieën weghalen, waardoor diepere verstopte lagen vrij komen te liggen. Soms is dit even eng en pijnlijk, bij een ander zorgt het een bepaalde periode voor diepe vermoeidheid.
 
Uiteindelijk voelt het als bevrijdend en verruimend. En geeft het een nieuw soort empowerment en helderheid.
 
De vrouwen bevrijden zich van een oeroud harnas, van generatie op generatie doorgegeven, of meegedragen uit dit of vorige levens: onverwerkte emoties en leed, bepaalde dogma’s, allerlei vormen van negativiteit. Sommige dragen zelfs zware stukken voor het collectief. Daarom duurt dit bij de één wat langer dan bij de ander. Iedere vrouw is anders, ieder ziele pad is weer anders. Het is niet aan mij om daarover te oordelen.
 
Wel word ik blij wanneer ik merk dat er wezenlijke stappen worden gezet. Wanneer er positieve veranderingen optreden. Elke stap is winst en begeeft zich in de richting van heling en iemands bestemming.
 
Ook ikzelf ontkwam er niet aan eerder dit jaar. Het voelde voor mij ook bij tijd en wijle zwaar en ongemakkelijk. Regelmatig vage klachten en vermoeidheid. Ruim een maand geleden heb ik bij een healer heel veel negativiteit laten weghalen, in de vorm van energetische implantaten, wat ik echt zelf niet had gekund. De laatste paar weken voelde ik duidelijk dat er iets in mij aan het verschuiven is. Ik voel meer kracht en helderheid in mij. Ik ben meer meZelf.
En tegelijkertijd voel ik een zachtheid, een toestemming om meer in de overgave te zijn, om meer te mogen ontvangen én genieten. Want zijn wij vrouwen niet over het algemeen vooral de gevers? Degenen die zorgen?
 
Stel je voor dat je eens een periode lang heel veel zorg aan jezelf zou mogen geven? Dat jij mag ontvangen? Gewoon omdat jij het waard bent? Geniet ervan.
Dankbaarheid De waardevolle Vrouw

Plaats een reactie