In je Licht gaan staan

In je Licht gaan staan.

In je Licht gaan staan De waardevolle Vrouw
In spirituele kringen wordt regelmatig gezegd: ‘Ga in je Licht staan’, ‘Ga in je Kracht staan’, ‘Verbind je met Moeder Aarde en met de Bron’. Er zijn momenten geweest in mijn leven dat dit soort opmerkingen mij behoorlijk konden irriteren, en dat ik ze ook zweverig kon vinden.
Toch is het iets wezenlijks, ‘in je Licht’ te gaan staan. Ik kan er nu echt naar verlangen en kan ronduit zeggen dat het mij enorm goed doet en me verheft. In essentie zijn wij namelijk Licht, pure Energie. Op deze planeet gebruiken wij onze 3D lichamen zuiver en alleen voor de ervaring hier in de 3D wereld. Waar wij overigens enorm veel kunnen leren en ervaringen opdoen. Maar in essentie zijn wij spirituele wezens, die alleen maar een ervaring maken in dit lichaam. Deze ervaringen maken trouwens wel, dat wij bepaalde latent aanwezige talenten en vaardigheden nog meer kunnen uitdiepen.
 
Onze oorsprong, ons Thuis kenmerkt zich door zuiver puur Licht. De herinnering aan Thuis is diep verweven in ons systeem, of je je daar nu bewust van bent of niet. Wij maken allemaal deel uit van de Bron.
 
Op dit moment beleven wij hier op Aarde de meest interessante tijd ooit. We bevinden ons middenin de grootste transformatie ooit. Terwijl wij ons in onze lichamen bevinden, transformeren wij naar een hogere dimensie met een hogere trillingsfrequentie.
Daar passen de zwaardere energieën, zoals angst, pijn, wanhoop, woede en verdriet niet meer thuis. Deze mogen wij nu transformeren naar hogere energieën zoals vreugde, dankbaarheid, liefde, wijsheid en daadkracht.
 
Het lijkt gemakkelijker gezegd dan gedaan, deze transformaties. Hoe langer de herinneringen aan de ‘zwaardere energieën’ in ons systeem al bestaan, des te moeilijker ze lijken te transformeren. Soms is het daadwerkelijk zo, dat bepaalde problemen heel complex en diep verworteld zitten in ons systeem.
Dat kan te maken hebben met vorige levens, waarbij we ons Licht probeerden in de wereld tentoon te spreiden. Terwijl we hier keihard op werden afgerekend.
Soms zitten bepaalde eigenschappen als het ware ingebed in ons familiesysteem en kost het veel moeite om dit uit ons systeem te halen. Zeg het maar.
 
Nog tot voor kort leek het zo dat je met bepaalde langdurige klachten enorm lang in therapie moest, om alles te onderzoeken, los te laten, krachtiger te worden en geleidelijk aan meer te groeien in zelfvertrouwen en zelfliefde.
 
Nu leven we echter in een andere tijd. Alles gaat vele malen sneller. Ook de Aarde zelf is namelijk bezig met een enorme transformatie. Ze verhoogt haar trillingsfrequentie. Dagelijks komen er enorme downloads aan Licht naar de Aarde, en die trillen alles los wat niet mee kan naar de hogere dimensies. We worden hierbij vanuit diverse hoeken gigantisch uitgedaagd, maar ook ondersteund, om alles wat ons niet meer dient los te laten. Om te worden tot de beste versie van ons Zelf.
Door nu heel bewust ‘in je Licht te gaan staan’ maak je het voor je wezen stukken makkelijker om allerlei lastige zaken los te laten. Om weer te connecten. Om te ervaren en voelen wat voor moois er dan over blijft. Om te worden tot ware diamanten. Je bent veel meer en mooier dan jezelf denkt.
In je Licht gaan staan De waardevolle Vrouw

Plaats een reactie