Fijnbesnaardheid en hooggevoeligheid. Hoe daarmee om te gaan?

Fijnbesnaardheid en hooggevoeligheid. Hoe daarmee om te gaan?

Volledig in overeenstemming met de gevonden meetwaarden van Dineke Jongepier, die zich erg toelegt op de boviswaarden, merk ik in mijn eigen omgeving, dat je steeds meer mensen tegenkomt met  hooggevoeligheid. De gemiddelde trillingsfrequentie van de mensen stijgt. Waren de gemiddelde boviswaarden van de meeste gezonde mensen tot 21 dec. 2012 zo tussen de 6500 en 8.000 bovis, na die datum zijn de trillingsfrequenties gestegen, en zitten ze bij de gemiddelde gezonde mens tussen de 8.500 en 10.000 bovis. M.a.w., de mens wordt geleidelijk steeds verfijnder, fijnbesnaarder. Je komt steeds vaker hooggevoelige mensen tegen.

Fijnbesnaarde of hooggevoelige mensen nemen hun omgeving intenser en verfijnder waar. Ze pikken heel veel op, oa. emoties.    Wel of niet zichtbaar, wel of niet uitgesproken.                                    Ze weten echter ook goed te onderscheiden tussen wat goed en wat niet goed aanvoelt, en wat ‘gemanipuleerd’ is.

Leren onderscheiden wat van jou en van de ander is.

Het is de kunst goed te leren onderscheiden wat nu van jezelf of van een ander is. Juist voor hele fijngevoelige mensen, die van zichzelf al erg inlevend en meelevend zijn, is het raadzaam te leren zichzelf goed af te grenzen. Anders kan het op de één of andere manier tot klachten leiden, zoals (over)vermoeidheid, onverklaarbare hoofdpijn- of buikpijnklachten, concentratiestoornissen, woedeuitbarstingen, om maar een aantal te noemen.

Een belangrijk gegeven is, dat de meeste medicijnen en voedingssupplementen van tegenwoordig een lagere boviswaarde kennen, oftewel een lagere ‘trillingsfrequentie’ hebben. Dit paste goed bij het merendeel van de mensen tot eind 2012. Tegenwoordig moet je je afvragen, zeker bij de fijnbesnaarde volwassenen en kinderen, in hoeverre dit nu opgaat bij hun hogere trillingsfrequenties. Hetzelfde geldt voor diverse geneeswijzen…… Het is af te vragen of alles wat nog een lagere trillingsfrequentie bezit, compatibel is met deze fijnbesnaarde mensen…

We moeten ons meer en meer gaan realiseren, dat fijnbesnaarde mensen een ‘fijngevoelige’ aanpak vereisen, waarbij hun hooggevoeligheid als gegeven meegenomen wordt. Het zal in de toekomst alleen nog maar meer in die richting gaan. Gelukkig zijn er steeds meer mensen die daarom hun heil zoeken in de homeopathie, de oosterse geneeswijzen en beweegvormen, en andere fijngevoelige therapievormen.

Craniosacraaltherapie voor de hooggevoelige mens.

Maar denk vooral ook eens aan craniosacraaltherapie. Cranio houdt vooral rekening met de fijnbesnaardheid of hooggevoeligheid van de persoon. Tot in de finesse. Dat is eigenlijk standaard.                    Zo ontzettend fijntjes, respectvol, en tevens een weldaad voor het zenuwstelsel. In al zijn fijnbesnaardheid kun je makkelijker contact maken met het wezen van de persoon. En tevens leren, hoe je van je fijnbesnaardheid of hooggevoeligheid je kracht kunt maken. De wereld heeft deze fijnbesnaarde en gevoelige mensen erg nodig.

Gepubliceerd op
Gecategoriseerd als Blog

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *