Geschenk van mijn moeder

Geschenk van mijn moeder

20221117_122317

Soms heb je periodes in je leven, dat alles zwaarder lijkt. Je ziet overal beren op de weg, niks loopt meer soepel en enige inspiratie ontbreekt. Je hebt even geen idee of je wel op de goede weg bent. Je lijkt eerder de verkeerde afslag te hebben genomen. Het kan je erg down en eenzaam doen voelen. Herken je dit?

Ik maak momenteel zo’n intensieve periode door. Ik ben erg bezig met naar binnengaan, allerlei aspecten in mijn leven bekijken, opruimen, zuiveren en loslaten. Ik vind het pittig en soms erg lastig. Zo kom ik toch nog steeds onverwerkte emoties, repeterende gedachtenpatronen en specifieke overtuigingen over mijzelf en anderen tegen. Sommige zitten diep verankerd in mijn systeem, daarom is het proces soms lastig, pijnlijk en ingewikkeld. Waarom loop ik aldoor tegen dezelfde dingen aan? Wat maakt dat ik mijzelf niet in haar volle waarde durf te zien en te erkennen? Zo binnen, zo buiten. Als ik dat zelf niet zie en voel, kan ik het ook niet van een ander verwachten. Hier zit wel de sleutel. Ik probeer er liefdevol mee om te gaan en ermee te zijn. Wel heb ik de hulp ingeschakeld van een aantal mensen omdat je voor jezelf soms ook échte blinde vlekken hebt. Wat zie ik bij mijzelf toch over het hoofd?

Ik heb een aantal healers/therapeuten benaderd, die ik erg vertrouw, om mee te kijken naar bepaalde zaken. Vanuit hun specifieke kracht, kennis en inzichten ben ik daarbij de afgelopen weken enorm ondersteund. Er zijn al heel veel zaken gezuiverd, in het Licht gezet, en uit mijn systeem verwijderd. Deze mensen ben ik enorm dankbaar. Ik voel nu dat er heel veel veranderd, gereset en geoptimaliseerd is.

Alsnog moet je het grootste stuk zelf doen, maar dat is ook goed. Door middel van diepe bewustwording heb je op langere termijn een gedegen resultaat. Omdat ik al gedurende meerdere jaren veel innerlijk werk bij mijzelf heb gedaan, merk ik dat transformaties wel veel makkelijker en sneller verlopen. De tijd zit echt mee wat dat betreft.

Nadat ik dit jaar via een paar mediums boodschappen doorkreeg van mijn moeder die eind maart is overgegaan, is ze regelmatig bij mij aanwezig. Ik weet en voel dat ook zij aan de andere kant erg bezig is met transformeren, en dat is alleen maar fijn. Ik neem haar waar als een Lichtwezen met ontzettend veel Liefde. Regelmatig ervaar ik haar aanwezigheid, middels een grote golf van Liefde in en rond mijn hart. Ik herken het nu. Wauw, wat heeft zij veel te geven. Ik neem het van Harte in ontvangst en bedank haar iedere keer hiervoor. Het zijn ware geschenken en ze tillen mij enorm op. Ik ben zo ontzettend trots op haar en blij met diegene die zij nu is in haar pure ZIJN. Zo dankbaar, dat zij haar fysieke kleed eindelijk mocht afleggen, na een aantal zware levensjaren van dementie en nu in een volledig andere hoedanigheid zoveel bijdraagt aan mijn leven.

Geschenk van mijn moeder De waardevolle Vrouw

Ik bedoel er dit mee te zeggen. Onze overleden dierbaren zijn van zo ontzettend veel waarde, bronnen van Liefde en inzichten, als je het wilt zien en voelen. Ze staan te trappelen van ongeduld om jou te ondersteunen. Maar ze zijn uiterst integer en houden zich aan de wetten van de vrije wil. Je moet er wel om vragen en ervoor open staan. Maar je weet niet wat je overkomt. De Liefde vanuit het Universum is zo groot! Ook voor jou. Neem het aan als een geschenk. Het ligt klaar. Het is je van Harte gegund.

De waardevolle Vrouw

Plaats een reactie