Gratis inzichtgesprek

Gratis inzichtgesprek

Gratis inzichtgesprek De waardevolle Vrouw

 

Ik bied jou een gratis inzichtgesprek aan van zo’n 25 a 30 minuten per telefoon, skype of zoom. Een gesprek waarbij je op je gemak de tijd hebt om met mij kennis te maken, je verhaal kunt doen en allerlei vragen kunt stellen.

Misschien loop je momenteel rond met veel worstelingen, ben je erg verdrietig of juist boos. Het kan zijn dat je compleet vastloopt en niet meer weet hoe nu verder. Dit is vaak het moment dat je iets wilt veranderen in je leven. Maar vaak lukt het je niet alleen. Je zou niet weten hoe, en ook niet waar de weg naar toe leidt.

Dan is het heel fijn wanneer er iemand is, die jou een stukje kan begeleiden op jouw pad. Die jouw worsteling en pijn begrijpt en die jou aan de hand neemt. Die jou laat zien en voelen dat het in eerste instantie belangrijk is jezelf en de situatie waarin je je bevindt gewoon te accepteren. Daar begint het mee. Vervolgens mag je jezelf opnieuw leren respecteren, waarderen en liefhebben. Gewoon om wie je bent.

Ik wil samen met jou verkennen waar jouw diepste verlangens en wensen liggen. Wat als dit gewoon mogelijk is? Wat als jij een dusdanige transformatie doormaakt dat dit haalbaar wordt? Wat houdt jou tegen?

Wanneer je dit nieuwsgierig heeft gemaakt en je dolgraag je leven wilt veranderen, voel je vrij en neem contact op met mij:

Via de email: info@dewaardevollevrouw.nl of telefonisch: 06-10656819

Gratis inzichtgesprek De waardevolle Vrouw