Healing

Healing

Healing De waardevolle Vrouw

Hoe werk ik en wat kun jij verwachten?

Bij mijn healingssessies maak ik allereerst gebruik van gesprekken. Ik wil je graag leren kennen en heel duidelijk achterhalen hoe jij in elkaar zit, wat voor jou van waarde is, en waarom jij zoveel pijn en ballast met je meesleept. Ik ben aan het meevoelen en ‘luisteren’ wat voor boodschap er achter je verhaal zit. Waar de blokkades zitten, hoe ze zijn ontstaan, en waar je diepste wensen en verlangens zitten. In de gesprekken komen er al inzichten bij jou en vinden er transformaties plaats.

De craniosacraaltherapie behandelingen zijn voor mij een extra toevoeging en verdieping in het achterhalen van het eigenlijke probleem. In feite doe ik een soort reading via jouw lichaam. Op die manier krijg ik wijsheden en inzichten door. Soms compleet andere dan via het gesprek. Tevens kan jouw lichaam op deze manier veel makkelijker in een diepe ontspanning komen, waardoor er al kleinere transformaties en healingen plaatsvinden. Verstopte blokkades komen makkelijker naar de oppervlakte en in het bewustzijn. Emoties worden blootgelegd, en mogen gevoeld en geaccepteerd worden. Om vervolgens geïntegreerd of losgelaten te worden. Je komt in feite beter in contact met het Zelf, met je ziel.

Ik maak ook regelmatig gebruik maken van familie of systeemopstellingen, maar dan 1 op 1 om helderheid te krijgen, hoe jouw plek was in het gezin van oorsprong. Of jij je plek wel hebt ingenomen. Wat voor verstoringen daar waren…maar ook wat jij vanuit je voorouders misschien op je nek hebt genomen.

Waar draait het om in de behandelingen?

Ik wil heel graag dat jijzelf gaandeweg tot inzichten komt, waar het in jouw leven is misgegaan of wat jou blokkeert. Wat jij hebt gemist, waar jij de behoefte aan had, waar jouw diepste pijn zit, en wat tot op de dag van vandaag doorwerkt. Ik wil graag dat jij leert om datgene los te laten wat jou niet meer dient, om je verleden te accepteren voor wat het is en te integreren. Dat het je geboorterecht is om liefde, gezondheid en overvloed te ervaren. Dat alleen jijzelf beslissingen over jouw leven neemt, die jou een positief gevoel opleveren. Mijn doel is om het voor elkaar te krijgen dat jij in het hier en nu een gevoel van dankbaarheid, innerlijke rust en zelfliefde kunt ervaren. Om van daaruit stappen te zetten en plannen te maken voor jouw ideale toekomst. Om bij te dragen aan een betere wereld voor iedereen.

Wat zijn de tarieven?

Een enkele sessie kost €100 per anderhalf uur. Deze duurt maximaal 2 uren.

Ik bied 2 verschillende Mini-Retraite dagen aan. Op één dag die duurt van 10.00 uur tot ca.16.00 uur, draait het helemaal om jou. Op deze dag krijg je zeker een craniobehandeling als ook een familieopstelling. Naar gelang waar de prioriteiten liggen zijn er verschillende mogelijkheden. De lunch en de koffie/thee zijn erbij inbegrepen. Zo’n dag is heel fijn maar ook intensief, omdat er best wel wat gebeurt en aan de orde komt. Maar het is zeker de moeite waard. De prijs voor een mini-retraite dag bedraagt €212.

Lijk je toch meer sessies nodig te hebben, omdat je liever gaat voor de grotere transformatie, dan kan ik je aanraden te gaan voor het traject: Het pad van de Zelfliefde. Klik daarvoor direct op Aanbod voor toelichting.