Je mag er zijn.

 
 
Aan het begin van een behandeling wil ik zo helder mogelijk krijgen wat iemands werkelijke behoeften zijn. Daarbij scan en doorvoel ik iemand. Vanuit de ziel krijg ik de ‘echte’ antwoorden aangereikt in beelden en gevoel, die soms afwijken van hetgeen waar het ego mee worstelt.
 
Iemand komt vaak naar mij toe met een bepaalde vraag, en wil graag een zo spoedig mogelijke verbetering of antwoord op de vraag. Dat is het ego, en dat is begrijpelijk. Echter lukt dit niet altijd.
Vanuit de ziel voel ik vaak andere dingen, die wat complexer liggen, en meestal wat langer duren, voordat ze opgelost zijn.
 
Het kan zijn, dat er binnen iemand totaal geen verbinding is tussen de vrouwelijke en mannelijke kant. Meestal neemt de mannelijke kant het voortouw, en is het vrouwelijke deel ondergesneeuwd.
Het kan zijn dat het innerlijke kind zich totaal verwaarloosd voelt. Dat het niet de liefde heeft gekregen die het werkelijk nodig had. De persoon die voor mij staat kan dan te kampen hebben met veel verdriet, angsten of juist woedeaanvallen hebben.
Ik heb wel meegemaakt dat iemand bij mij kwam met heupproblemen en starre bindweefselstructuren waarbij ik via het diepe voelen terechtkwam bij erg veel hartzeer. Als kind was zij juist diegene die tussen de strijdende ouders instond. Zelf heeft ze niet echt kind kunnen zijn en kreeg niet de liefde die zij nodig had. Ze was veel te jong volwassen.
 
En zo zijn er legio voorbeelden te noemen.
Ik realiseer mij dat de mensen die bij mij komen meestal een snelle oplossing willen hebben voor hun probleem. Maar ik kan niet anders dan de ziel er ook bij te betrekken.
 
Je zult mij er dankbaar voor zijn. Je realiseert je pas later, wat er bij jou is veranderd, waar je sterker in bent geworden. Dat je jezelf toch duidelijker beter accepteert. Dat je zachter bent geworden.Dat je veel inzichten hebt gekregen. Dat je Licht begon te zien aan het eind van de tunnel.
 
 
Je mag er zijn!
Gepubliceerd op
Gecategoriseerd als Blog

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *