Individuele begeleiding

Middels individuele begehandelingen wil ik met jou bekijken waar jouw grootste pijn zit. Waar loop jij continu tegen aan? Wat is het diep van binnen bij jou, wat maakt dat jij geen mooie stappen kunt maken? Onverwerkte emoties en trauma’s belemmeren onze bewustzijnsgroei. We voelen ons minderwaardig, angstig, neerslachtig of snel boos. Doordat we steeds weer hierin getriggerd worden, houden we ons nauwelijks bezig met onze eigenlijke taak hier op aarde. Jij hebt namelijk als ziel een bijzondere opdracht in dit leven.

Ik heb in mijn werkzame leven als therapeut en healer een heel repertoire aan tools. Om uit te vinden waar jouw grootste pijn zit. En ook om jou volledig in je kracht te zetten. Mag ik jouw individuele begeleider en inspirator hierin zijn?

De tarieven vanaf 1 januari 2022: 

Bewustwording middels coaching en craniosacraaltherapie. Bewustwording middels coaching en een familieopstelling. Of een combinatie hiervan.

Eerste keer: € 95. De daaropvolgende sessies per keer: € 85.                Deze duren normaalgesproken ca. anderhalf uur.                          Individuele behandelingen langer dan 2 uren: € 100.

Telefonisch kennismakingsgesprek: GRATIS.

K.v.K.nr.: 53730291

Bewustwordingsgesprek, craniosacraaltherapie en familieopstelling

  • Een bewustwordingsgesprek om helder te krijgen wat er precies bij jou speelt. En wat jij graag veranderd zou willen hebben in je leven.
  • Een healing in de vorm van een craniosacraaltherapie behandeling om het ook op fysiek en emotioneel niveau te onderzoeken en verankeren.
  • Een familieopstelling met briefjes om te ervaren wat jij eventueel hebt overgenomen van jouw voorouders. Om jouw voorouderlijnen en daardoor jezelf weer te healen. Je neemt je rechtmatige plek weer in het systeem, en daardoor in de wereld.

Individuele aanpassingen op maat.

Naar gelang wat er nodig is, wil ik nog wel eens een manuele lymfedrainage geven, behandelingen specifiek gericht op de heling van de chakra’s of een meditatie. Ik vind het belangrijk behandelingen te geven, die de individuele mens op dat moment het meeste inzicht en resultaat kunnen bieden. Elk mens is uniek en verdient een unieke aanpak.

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *