Verbonden tussen hemel en aarde

Verbonden tussen hemel en aarde

Tijdens al mijn behandelingen ben ik al met een hele diversiteit aan mensen in contact gekomen. Waarbij elke persoon uniek is, zijn of haar eigen voorgeschiedenis heeft, manier van omgaan met moeilijkheden, klachten en uitdagingen, als ook talenten en capaciteiten. Dat maakt dat iedere persoon ook zijn of haar geheel eigen aanpak nodig heeft. Wat ikzelf uiterst boeiend vind. Toegegeven, soms ook wel spannend. Wanneer ik met een klachtenbeeld te maken krijg, waar ik nog nooit van tevoren mee te maken heb gehad, of wat erg complex is. Wanneer ik enige vorm van scepsis voel bij de persoon, of wanneer ik iemand in de praktijk krijg, die zelf al heel veel ervaring heeft….

Gecenterd en geaard, verbonden.

Toch valt en staat het vaak met mijn eigen manier van ZIJN, zelfverzekerd en goed geaard zijn, goed gecentreerd, geen verwachtingen koesteren, vertrouwen hebben dat datgene wat gezien en gevoeld wil worden zich vanzelf wel aandient. En…heel wezenlijk voor mij, mijn eigen verbinding met zowel de Aarde als ook de Kosmos. Voordat iemand komt ben ik daar een poos goed mee bezig. Eigenlijk elke dag, wel of geen behandelingen. Het is een levensinstelling geworden. Als heel gevoelig iemand blijft het voor mijzelf wezenlijk goed geaard te zijn, ook om de hogere energien goed te kunnen kanaliseren en verankeren.

En zo….verbonden tussen hemel en aarde switch ik gedurende de behandelingen mee van de meer aardse werkelijkheden naar de hogere atmosferen. Wonderbaarlijk is voor mij iedere keer weer, hoe het lichaam van de persoon ‘weet’ en mij ‘leidt’. Ik hoef alleen maar te volgen.  Soms merk ik dat het lichaam van de persoon mijn handen ‘gebruikt’ om ergens een correctie te laten aanbrengen, om ergens meer ruimte te geven, een betere doorbloeding, of om de energie aan te zwengelen.

Hooggevoeligheid

Het gebeurt steeds vaker, dat de zgn. ‘hooggevoeligen’ bij mij in de praktijk komen. Ook daarbij moet ik geen ‘plan’ trekken, gewoon individueel kijken en luisteren wat er nodig is….In ieder geval betrek ik al veel meer het centraal zenuwstelsel, als ook het hart en het cardiovasculaire systeem erbij. Dit vergt van mij al een ‘gevoeliger’ aanpak, en mijn focus moet ik ruimer en zachter maken, anders is de aanpak té intens. Ik probeer ze wel te leren met hun ‘hooggevoeligheid’ om te gaan als een uitzonderlijke gave, waar een bepaald prijskaartje en onderhoud aan vastzit.

Van tijd tot tijd, en zelfs dan oefen ik hierbij geen invloed uit, komen er overleden dierbaren langs, tijdens een behandeling. Soms gewoon uit een soort nieuwsgierigheid, soms om de persoon die behandeld wordt te laten weten, dat ze er nu wél zijn als ondersteuning. Om ze te bemoedigen op hun levensweg. Het kan in dit geval zijn, dat of ik ze duidelijk waarneem, of dat diegene die behandeld wordt ze ‘ziet’. Bij één iemand kwam er eens een heel ‘team’ langs van dierbaren, en het was een vrolijk onderonsje.

Worden overleden dierbaren waargenomen tijdens de behandeling, dan gebeurt daarna regelmatig, dat vastzittend verdriet pas echt goed kan stromen, waardoor er veel geheeld kan worden.

Zo gezien gebeurt er heel wat tussen Hemel en Aarde. Wanneer ik al tijdens de behandeling, maar ook daarna, me in en in tevreden voel, weet ik, dat het goed zit.  Het maakt me dankbaar en blij om op deze manier iets voor mensen te kunnen betekenen.

 

Gepubliceerd op
Gecategoriseerd als Blog

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *